Dołączył(a): niedziela, 1 lutego 2009, 09:28 Posty: 3 Lokalizacja: Warszawa, Polska
Co na MobizBlog ?
Co według Was powinno znaleźc się na MobizBlogu ? czy mają to być profesjonalne artykuły pisane przez ekspertów i fachowców z danej dziedziny, czy też powinny to być wszelkie opinie użytkowników urządzeń i aplikacji mobilnych ? Czy obecny podział MobizBlogu jest dobry, czy może macie jekieś sugestie co do nowych działów, tematów etc. Prosimy o Wasze opinie.
poniedziałek, 9 lutego 2009, 09:05
anysz
Re: Co na MobizBlog ?
Mam nadzieje, ze pytanie nie jest adresowane do adminow bo przeciez nie bedziemy negowac obecnego stanu rzeczy. Mnie sie tam podoba, zachecam do wiekszej aktywnosci fachowcow w dziedzinie! Pozdro600
poniedziałek, 9 lutego 2009, 10:48
prezio
Dołączył(a): niedziela, 1 lutego 2009, 09:28 Posty: 3 Lokalizacja: Warszawa, Polska
Re: Co na MobizBlog ?
Ale na mnie "szczekasz"... ja tylko grzecznie się zapytałem, a Ty od razu Hau Hau Może załóż sobie Blog MobizDog
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość