|
|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 6 września 2010, 01:47
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
ergast
|
 laptop
ja mam w domu w sumie trzy...a tak naprawde dwa...jeden to netbook. dwa na "WIŚCIE" a netbook na xp...przy kupnie netbooka była możliwośc z vista...ale jakoś ten system do mnie nie trafia...szczegolnie na netbooku... Teściowa ma na 7...i do ogladania filmów jest idealna:) Tak przynajmniej twierdzi:)
|
| czwartek, 11 lutego 2010, 16:46 |
|
 |
|
db1308
|
 Re: laptop
I na czym najlepiej Ci się pracuje? Ja swoją miłością pałam swoją Tosię (Toshiba z serii L-300), szumi mi na XP (Vistą nigdy jej nie splamię a z 7 czekam i się zastanawiam - brakuje nadal większości sterowników, poza tym, nie jestem przygotowana na kompletną wymianę programów).
|
| czwartek, 18 lutego 2010, 13:23 |
|
 |
|
ergast
|
 Re: laptop
zdecydoiwanie na netbooku. a to głównie dlatego że ma XP. Vista to jest porażka (choć widziałem netbooki z vistą a ostatnio nawet z win7-też netbooka.). Vista niestety nie spełnia moich oczekiwan ale cóż...była fabryczna...to był okres gdzie można było kupić tylko z nowym systemem viśta...poza tym jakiś czas temu chciałem zagrac w Age of Empires ...nie udalo mi sie przebrnąć przez instalacje...vista zablokowała program twierdząc ze nie jest zgodny z windows vista...po chwili zastanowienia...spojrzałem na pudełko...a tam wilkimi literami napisane...MICROSOFT...wniosek jest jeden...malutki mięciutki wypuścił system z którym ich własne programy nie sa kompatybilne...debilne....
|
| wtorek, 23 lutego 2010, 13:05 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|